Ar kada susimąstėte, kaip žalios kavos pupelės tampa įstabaus aromato ir skonio kava? Rūpestingai surinkus pupelių derlių, jos yra nuplaunamos, džiovinamos, rūšiuojamos ir maišomos, taip sujungiant savitus įvairių pupelių charakterius.
Turbūt žinote, kad kava auga ant medžių. Viskas prasideda nuo visuomet žaliuojančio kavamedžio ir ant jo nokstančių raudonųjų uogų. Šie medžiai auga daugiau nei 70 šalių visame pasaulyje, tropiniuose ir subtropiniuose regionuose. Ar žinojote:
Ar kada susimąstėte, kaip žalios kavos pupelės tampa įstabaus aromato ir skonio kava? Rūpestingai surinkus pupelių derlių, jos yra nuplaunamos, džiovinamos, rūšiuojamos ir maišomos, taip sujungiant savitus įvairių pupelių charakterius.
Paruoštos pupelės yra skrudinamos, kad atsiskleistų aromatiniai aliejai ir skonio intensyvumas.
Kava - tai Jūsų asmenybės dalis. Nesvarbu, kokią kavą mėgstate, pateikiame kelis mūsų meistrų patarimus, kaip ją kaskart paruošti tobulai.