CREME DE LA CREME

INGREDIENTAI

  • 2 STIKLINĖS PIENO (3,2 % RIEB.)
  • 3 ŠAUKŠTAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
  • 2 ŠAUKŠTAI KUKURŪZŲ MILTŲ
  • ¼ STIKLINĖS CUKRAUS
  • 2 ŠAUKŠTELIAI MILTELINIO CUKRAUS
  • ŽIUPSNELIS DRUSKOS
  • ½ STIKLINĖS GRIETINĖLĖS
  • ¼ ŠAUKŠTELIO VANILĖS EKSTRAKTO
  • VIENAM PUODELIUI 2 ŠAUKŠTELIAI RŪGŠČIOS UOGIENĖS (PVZ., JUODŲJŲ SERBENTŲ, RABARBARŲ)
  • 1 ŠAUKŠTELIS CINAMONO

PARUOŠIMAS

  1. 01

    Prikaistuvyje sumaišykite pieną, kavą, miltus, cukrų ir druską.

  2. 02

    Virkite pamaišydami.

  3. 03

    Kai masė užvirs, nukelkite nuo viryklės. Pamaišykite.

  4. 04

    Masę atvėsinkite šalto vandens vonelėje. Pamaišykite.

  5. 05

    Sudėkite masę į puodelius.

  6. 06

    Pagardinkite šaukštu uogienės.

  7. 07

    Suplakite grietinėlę su milteliniu ir vaniliniu cukrumi.

  8. 08

    Įdėkite į puodelį kaupiną šaukštą šios masės.

  9. 09

    Apibarstykite cinamonu.