Moliūgo tyrė: Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Moliūgą supjaustykite nemažais gabalais. Išimkite sėklas, bet nenulupkite. Sudėliokite vienu sluoksniu kepimo skardoje ir kepkite apie pusantros valandos, kol suminkštės. Ataušinkite. Moliūgui atvėsus nulupkite žievę ir minkštimą sutrinkite. Išeis gana tiršta tyrė. Jeigu moliūgas pasitaikė vandeningesnis, masę supilkite į kelių sluoksnių marlę ir palikite nuvarvėti.
Atskirkite trynius nuo baltymų.
Trynius suplakite ir įdėkite moliūgų tyrės. Miltus sumaišykite su soda ir cukrumi. Sumaišykite miltų masę su trynių bei moliūgų tyre.
Gautą tešlą supilkite į paruoštą (sviestu išteptą) kepimo formą ir kepkite iki 175 ºC įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.
Prikaistuvį įmerkite į karšto vandens vonelę ir ištirpinkite jame baltąjį šokoladą bei sviestą.
Užplikykite stiprios espreso kavos kavinuke ar kavos aparate.
Kavą sumaišykite su sutirštintu pienu ir nuolat maišydami lėtai supilkite į prikaistuvyje ištirpusią masę.
Biskvitą aptepkite kavos glaistu (voratinklių raštu).