KAVOS KOMETA

INGREDIENTAI

  • 1 STIKLINĖ PIENO
  • 1 ŠAUKŠTELIS VANILINIO CUKRAUS
  • 2 ŠAUKŠTELIAI VANILINIO SIRUPO
  • KAVOS RUTULIUKAI:
  • 100 ml RIEBIOS GRIETINĖLĖS
  • 3 ŠAUKŠTELIAI TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS"
  • PLYTELĖ TAMSIOJO ŠOKOLADO
  • TIRPIOSIOS KAVOS „JACOBS" APVOLIOTI

PARUOŠIMAS

01

Kavos rutuliukai. Prikaistuvyje užvirinkite grietinėlę. Nukelkite nuo ugnies, įdėkite kavos ir tirpinto šokolado.Sumaišykite iki vientisos masės. Palikite atvėsti. Suplakite masę iki standžių putų ir formuokite rutuliukus. Palikite atvėsti 40 minučių (pageidautina šaldiklyje). Prieš patiekdami apvoliokite smulkintos tirpiosios kavos milteliuose.

02

Užvirinkite pieną, įberkite cukraus ir įpilkite sirupo.

03

Patiekite su kavos rutuliukais.