Citrininis kremas. Nutarkuokite citrinų žievelę ir išspauskite sultis. Ištirpinkite sviestą prikaistuvyje, įpilkite citrinos sulčių. Virkite ant mažos ugnies, bet neužvirkite (geriausiai – karšto vandens vonelėje). Po truputį pamaišydami berkite cukrų. Atvėsinkite gautą masę. Suplakite atskirai baltymus, sutrinkite trynius ir viską sumaišykite. Kiaušinių masę sukrėskite į anksčiau paruoštą masę ir virkite dar 2 minutes, kol viskas sutirštės.
Užplikykite kavos taip, kad išeitų ¾ stiklinės. Pasaldinkite, įdėkite vanilės ekstrakto ir sutirštinto pieno. Viską sumaišykite.
Į stiklinę dėkite porciją kremo ir užpilkite kava.
Patiekite su plakta grietinėle.
Papuoškite citrinos žievelės juostelėmis.