Citrininis kremas:
Nutarkuokite citrinų žievelę ir išspauskite sultis. Ištirpinkite sviestą prikaistuvyje, įpilkite citrinos sulčių.
Virkite ant mažos ugnies, bet neužvirkite (geriausiai – karšto vandens vonelėje). Po truputį pamaišydami berkite cukrų.
Atvėsinkite gautą masę.
Suplakite atskirai baltymus, sutrinkite trynius ir viską sumaišykite. Kiaušinių masę sukrėskite į anksčiau paruoštą masę ir virkite
dar 2 minutes, kol viskas sutirštės.
Užplikykite kavos taip, kad išeitų ¾ stiklinės. Pasaldinkite. Įdėkite vanilės ekstrakto ir sutirštinto pieno. Viską sumaišykite.
Į stiklinę dėkite porciją kremo ir užpilkite kava.
Patiekite su plakta grietinėle. Papuoškite citrinos žievelės juostelėmis.